ΤΗΝΟΣ

ΑΠΟ:

105 €€

Χαρακτηριστικά

Ημερομηνία/ες

Διάρκεια:

2

Περιοχή

Πρόγραμμα Εκδρομής

1η μέρα : Αμφιλοχία -Τήνος

Συγκέντρωση 02:30 π.μ. στη πλατεία, τακτοποίηση στο λεωφορείο και αναχώρηση για το λιμάνι της Ραφήνας με μικρή στάση καθ’ οδόν για ξεκούραση. Άφιξη στη Ραφήνα, επιβίβαση στο πλοίο και ώρα 07:25, αναχώρηση για την πανέμορφη Τήνο. Ώρα άφιξης: 11:15. Επιβίβαση στο λεωφορείο μας και αναχώρηση για μικρή ξενάγηση νησιού με τελικό προορισμό την Μονή της Κυράς των Αγγέλων ή Κεχροβουνίου. Εκεί βρίσκεται ο τόπος όπου η Αγία Πελαγία είδε με όραμα την Παναγία να της υποδεικνύει το σημείο στο όποίο βρισκόταν η θαυματουργή της Εικόνα. Ελεύθερος χρόνος για προσκύνημα και επιστροφή στην πόλη της Τήνου. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Θα ακολουθήσει χρόνος ελεύθερος στο νησί για ξεκούραση, γεύμα και προσκύνημα στο Ναό της Μεγαλόχαρης. Ο εντυπωσιακός ναός είναι κτισμένος από λευκό μάρμαρο και στα βοηθητικά κτίρια πέριξ αυτού, λειτουργεί αξιόλογο Μουσείο και Πινακοθήκη Τηνίωνκαι άλλων γνωστών καλλιτεχνών το οποίο μπορούμε να επισκεφτούμε. Το απόγευμα προτείνουμε παρακολούθηση της κατανυκτικής Παράκλησης. Χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

2η μέρα 25/09/2017: Τήνος – Αμφιλοχία

Ελεύθερος χρόνος για την παρακολούθηση της Θείας Λειτουργίας και προσωπικές επισκέψεις. Ώρα 12:45, συγκέντρωση στο ξενοδοχείο – παραλαβή εισιτηρίων και αναχώρηση για το λιμάνι. Επιβίβαση στο πλοίο και ώρα 14:00 απόπλους για Ραφήνα. Άφιξη περίπου στις 18.00. Από εκεί, αφού τακτοποιηθούμε στο λεωφορείο, θα ακολουθήσουμε το δρόμο της επιστροφής για το Αγρίνιο.

Τέλος του προγράμματος

* Σημαντική σημείωση: Για μεγαλύτερη άνεση, όλες οι μεταφορές που αναφέρονται στο πρόγραμμα, θα πραγματοποιηθούν με το δικό μας λεωοφορείο, το οποίο θα μας ακολουθήσει στο νησί της Τήνου.

Τιμή εισιτηρίου: 105 ευρώ

Διαφορά μονόκλινου: +15 ευρώ

Περιλαμβάνει:

Μεταφορές σύμφωνα με το πρόγραμμα

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια στην οικονομική θέση

Μια διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο Δελφίνια με πρωινό

Συνοδός του γραφείου μας

Δεν περιλαμβάνει:

Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό

Aρ. ατόμων (απαραίτητο)

Ημερομηνία κράτησης

Ημερομηνία

To όνομα σας (απαραίτητο)

To επώνυμο σας (απαραίτητο)

Η διεύθυνση σας (απαραίτητο)

Το τηλέφωνο σας (απαραίτητο)

Η χώρα σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Το μήνυμά σας