4ΗΜΕΡΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΛΤΙΑ ΟΓΑ

ΑΠΟ:

180 € και ΟΓΑ 20 €€

Χαρακτηριστικά

Ημερομηνία/ες

Διάρκεια:

4

Περιοχή

1η ημέρα :

Συγκέντρωση από την παραλία και αναχώρηση στις 14.00, με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους στις 21.00 με το ARIADNE της HELLENIC SEAWAYS για το λιμάνι της Μυτιλήνης. Διανυκτέρευση εν πλω.

2η ημέρα :

Τις πρωινές ώρες ( 08:00 ) άφιξη στο λιμάνι του νησιού, όπου θα επιβιβαστούμε στο πούλμαν με προορισμό τον παραδοσιακό οικισμό της Αγιάσου, στις πλαγιές του όρους Όλυμπος με το φημισμένο καστανόδασος. Εδώ θα προσκυνήσουμε τη θαυματουργή εικόνα της Παναγιάς Βρεφοκρατούσας, που αποδίδεται στον Ευαγγελιστή Λουκά και μεταφέρθηκε εκεί από τα Ιεροσόλυμα από ένα Μοναχό των Αγάθων. Στη συνέχεια αναχωρούμε για την ιερά Μονή Λειμώνος, η οποία είναι αφιερωμένη στον Άγιο Ιγνάτιο (επίσκεψη στο μουσείο της Μονής). Συνεχίζουμε για το χωριό Πέτρα, με τη μοναδική παραλία της και τον χαρακτηριστικό της βράχο, ύψους περίπου 40 μέτρων. Θα προσκυνήσουμε την εικόνα της Παναγίας Γλυκοφιλούσας, την οποία για να την προσεγγίσουμε πρέπει να ανέβουμε τα 114 σκαλοπάτια του βράχου. Παραμονή για φαγητό. Επόμενος σταθμός μας ο γραφικός οικισμός της Μολύβου, όπου θα θαυμάσουμε το περίφημο Κάστρο. Συνεχίζουμε για το χωριό Μανταμάδος, με προορισμό τον Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών. Εκεί βρίσκεται η ανάγλυφη εικόνα του Ταξιάρχη Αρχαγγέλου Μιχαήλ, πλασμένη, κατά την παράδοση από χώμα και αίμα. Αναχώρηση για τους Πύργους Θέρμης, με τους ομώνυμους πύργους που εντυπωσιάζουν με την αρχιτεκτονική τους. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση και διανυκτέρευση.

3η ημέρα :

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση για την Ιερά Μονή του Αγίου Ραφαήλ για προσκύνημα. Συνεχίζουμε για το λιμάνι της Μυτιλήνης για προσκύνημα στον Ιερό Ναό του Άγιου Θεράποντα. Παραμονή στο λιμάνι και ελεύθερος χρόνος για βόλτες, αναμνηστικά δώρα φαγητό και καφέ. Το απόγευμα συγκέντρωση στο λιμάνι στις 18.00 και απόπλους στις 20.00 με το ARIADNE της HELLENIC SEAWAYS για το λιμάνι του Πειραιά. Διανυκτέρευση εν πλω.

4η ημέρα :

Άφιξη στον Πειραιά, επιβιβαζόμαστε στο λεωφορείο και επιστροφή στην Αμφιλοχία με μικρές στάσεις καθοδόν .

Τιμή : 180 €
Τιμή με δελτία ΟΓΑ 20€

Περιλαμβάνει:

Μεταφορά με Κλιματιζόμενο πούλμαν από Αμφιλοχία – Μυτιλήνη και επιστροφή
Διαμονή σε ξενοδοχείο με πρωινό
Εισιτήρια καραβιού σε τουριστική θέση
Συνοδός /Αρχηγός
Φ.Π.Α

Δεν περιλαμβάνει:

Είσοδοι σε χώρους/μουσεία όπου υπάρχει & ατομικά σας έξοδα

Σημειώσεις

Το πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιηθεί για την διευκόλυνση σας σε περίπτωση έκτακτων περιπτώσεων .
Σε περίπτωση αύξησης του Φ.Π.Α , οι τιμές θα αναπροσαρμοστούν

Aρ. ατόμων (απαραίτητο)

Ημερομηνία κράτησης

Ημερομηνία

To όνομα σας (απαραίτητο)

To επώνυμο σας (απαραίτητο)

Η διεύθυνση σας (απαραίτητο)

Το τηλέφωνο σας (απαραίτητο)

Η χώρα σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Το μήνυμά σας